About-text.png
Header-Background-about.png
 
Hoe het begon… en waarom
 
 

Pien Roeland (1987) en Phylicia Kaldenhoven (1985) staan aan de basis van WildChild Agency. Na hun opleiding werkten ze jaren in loondienst in de culturele sector. Totdat ze beiden hun ondernemerskriebels niet langer konden onderdrukken… Ze maakten de overstap en werden zelfstandig specialisten in pr, marketing en publiciteit, productie en zakelijke ondersteuning en advies.

Van deze keus hebben ze geen dag spijt gehad. Wel merkten ze na verloop van tijd dat het freelance bestaan lang niet altijd vrijheid, blijheid en waardering oplevert, maar ook moeilijk en eenzaam kan zijn.

Precies daarom besloten ze hun krachten te bundelen en daarmee ook hun werkzaamheden en doelgroepen uit te breiden. Ze wilden niet alleen hun vak uit kunnen voeren, maar ook hun kennis delen met andere zelfstandigen, support verzorgen voor gelijkgestemden en samenwerkingen mogelijk maken. Het was tijd voor WildChild Agency.

Met een vast team van (freelance) specialisten verzorgt WildChild Agency nu full-service ondersteuning en advies, op een manier waarvan we weten dat het echt werkt. Vanuit ervaring en specialisatie én met veel liefde voor het vak. Binnen en buiten de culturele sector.