About-text.png
Header-Background-about.png
 
Hoe het begon… en waarom
 
 

Pien Roeland (1987) en Phylicia Kaldenhoven (1985) staan aan de basis van WildChild Agency. Beiden werkten na hun opleiding al jaren in loondienst in de culturele sector. Totdat ze beiden hun ondernemerskriebels niet langer konden onderdrukken… Ze waagden de sprong en werden freelance specialisten in pr, marketing & publiciteit, productie en zakelijke ondersteuning & advies.

Van deze keus hebben ze geen dag spijt gehad! Wel merkten ze na verloop van tijd dat het freelance bestaan naast dat het vrijheid, blijheid en waardering oplevert, soms ook moeilijk en eenzaam kan zijn.

Precies daarom besloten ze hun krachten te bundelen en daarmee ook hun werkzaamheden uit te breiden. Pien en Phylicia wilden niet alleen zelf hun vak uit kunnen voeren, maar ook hun kennis delen met andere zelfstandigen, support verzorgen voor gelijkgestemden en samenwerkingen mogelijk maken. Het was tijd voor WildChild Agency.

WildChild Agency biedt full-service ondersteuning en advies, op een manier waarvan we weten dat het echt werkt. Vanuit ervaring, specialisatie, maar ook met enthousiasme en liefde voor het vak. Binnen en buiten de culturele en creatieve sector.