Freelance support-text-2.png

Je bent zelfstandig en professioneel. Gespecialiseerd en met een visie. En toch ziet de opdrachtgever je als een veredelde werknemer. Of je stopt telkens weer te veel tijd in projecten die te weinig opleveren. Misschien loopt je bedrijf wel ontzettend goed, maar komt het er niet van om structuur aan te brengen of je bezig te houden met je ontwikkeling en marketing. Met andere woorden: je vindt nog steeds niet de vrijheid, ontwikkeling, waardering en lol waar je op had gehoopt als zelfstandige.

WildChild Agency bestaat uit voormalige freelancers met jarenlange ervaring. Daarom begrijpen wij als geen ander waar je mee te maken krijgt als eenmanszaak of vof. We know. The struggle is real. Genoeg reden voor ons om freelancers te coachen en hun belangen te behartigen in de vorm van een agentschap.

Waar kunnen we je precies mee helpen? Basically, ligt het aan jouw behoefte(n). We kunnen o.a. structuur aanbrengen in je business en zorgen dat je prioriteiten kunt stellen en je positie versterkt. We weten wat er nodig is om afspraken met opdrachtgevers te bewaken en (goed) te onderhandelen.

Wij vinden het leuk om jou te leren kennen en voegen je graag toe aan ons altijd groeiende netwerk van professionals.

Ben je ondernemer in spe? Ook dan helpen we je graag. Want met welke systemen, regels en verplichtingen krijg je te maken? En hoe ga je om met opdrachtgevers? Van ons krijg je op maat gemaakt advies, ondersteuning en nét dat laatste zetje om je eindelijk in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Dit kun je als (toekomstig of actief) freelancer bijvoorbeeld van ons verwachten:

  • Een wekelijks adviestraject, eenmalig sparren en alles daartussenin;

  • Contact met jouw opdrachtgevers en het behartigen van je belangen;

  • Zorgen dat je zichtbaarheid en marketing op orde zijn;

  • Hulp bij het zoeken naar nieuwe samenwerkingen en opdrachtgevers;

  • Brainstorm- en netwerksessies;

  • Inspiratie, partners-in-crime en wellicht ook nieuwe opdrachten.

Neem gewoon eens (vrijblijvend) contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij vinden het leuk om jou te leren kennen en voegen je graag toe aan ons altijd groeiende netwerk van professionals.

Freelance-achtergrond.png